Πολιτικη

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ο Γ. Τρουπής!

Πραγματοποιήθηκαν εκλογές το βράδυ της Τετάρτης (9/1) στο Επιμελητήριο Αρκαδίας και αναδείχθηκε πρόεδρος ο Γιάννης Τρούπης.

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Μπουντρούκα από το αξίωμα του Προέδρου που υπηρέτησε εδώ και 9 χρόνια. 

Νέος Πρόεδρος εξελέγη, παμψηφεί από τα 20 παρόντα μέλη του ΔΣ ο  κ. Γιάννης Τρουπής. 

"Μου δίνεται η ευκαιρία μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ και τους επαγγελματίες της Αρκαδίας να συνεχίσουμε την παρακαταθήκη που μας άφησε ο απελθών Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, γιατί ο Γιάννης Μπουντρούκας για μένα και το ΔΣ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση μέσα στο Επιμελητήριο.

Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων, να μου δώσουν παμψηφεί το αξίωμα του Προέδρου αποτελεί μεγάλη ευθύνη και τιμή για μένα να υπηρετήσω τον Επιμελητηριακό θεσμό από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας" αναφέρει ο κ. Γιάννης Τρουπής.

Να επισημάνουμε πως ο κ. Τρουπής ήταν Α’ Αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας και εκτελούσε ήδη χρέη προέδρου (λόγω παραίτησης Γιάννη Μπουντρούκα*) ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει και Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου.

*Ο Γιάννης Μπουντρούκας παραιτήθηκε πριν από λίγο διάστημα, λόγω διεκδίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της υποψηφιότητάς του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.