Πολιτικη

Μπουντρούκας: "Η διοίκηση Τατούλη έκλεισε τον κύκλο της" (video)

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μπουντρούκας στον τηλεοπτικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ t.v. της Κορίνθου και στη δημοσιογράφο Μαρίνα Αθανασοπούλου.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή "Εν Κορίνθω" ασκώντας σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης περιφερειακής αρχής.

"Η διοίκηση Τατούλη έκλεισε τον κύκλο της" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουντρούκας ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Πελοποννήσου ( σκουπίδια, καθημερινότητα, έργα υποδομής, φυσικό αέριο κλπ ) και τόνισε για μια ακόμη φορά ότι πρέπει να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να υπάρξουν επενδύσεις σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Ολόκληρη η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Υποψήφιου Περιφρειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιάννη Μπουντρούκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ ακολουθεί παρακάτω:

 

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.