Πολιτικη

Γιαννακούρας: "Είμαστε έτοιμοι για τα χιόνια"

"Η κακοκαιρία που συνεχίζεται στην Αρκαδία προκάλεσε πολλά προβλήματα και η Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕ Αρκαδίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπισή τους..."

"Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αξίζουν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες όλων μας, αφού στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που επικρατούν σε όλη την Αρκαδία, προσπαθούν ακόμα και όταν κινδυνεύουν οι ίδιοι, να εξυπηρετήσουν τους συμπατριώτες μας και να βοηθήσουν τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα προς μίμηση είναι και ο Παναγιώτης Κοκοσιούλης, ο χειριστής της αλατιέρας της ΠΕ Αρκαδίας, ο οποίος πριν λίγες ώρες έβγαλε εκτός δρόμου το όχημά του, για να αποφύγει προπορευόμενο ΙΧ που είχε χάσει τον έλεγχο στο δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης.

Ο χειριστής παρόλο που του ζητήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστεί για τυχόν τραυματισμό, ο ίδιος το αρνήθηκε και μου ζήτησε να παραμείνει στην εργασία του.

Θέλω από βάθους καρδιάς να τον ευχαριστήσω και να τον συγχαρώ, επισημαίνοντας πως υπάρχουν και αυτοί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που αξίζει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Θέλω ακόμα να συγχαρώ όλους τους χειριστές που αυτές τις μέρες επιδεικνύουν ξεχωριστή αυταπάρνηση και υπερβάλλουν εαυτόν με σκοπό και μόνο την εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας."

"Η κακοκαιρία που συνεχίζεται στην Αρκαδία προκάλεσε πολλά προβλήματα και η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπισή τους...

Τα μηχανήματα βρίσκονται στους δρόμους για να καθαρίσουν από τα χιόνια, να διώξουν πεσμένα βράχια και κομμένα δέντρα, ενώ παρεμβαίνουμε και σε περιπτώσεις που δεν είναι αρμοδιότητά μας, όπως ο απεγκλωβισμός του βοσκού σε ορεινή και δύσβατη περιοχή στο Βαλτεσινίκο, η οποία επετεύχθη σήμερα το πρωί, αφού το χιόνι ήταν πάρα πολύ.

Επιπλέον το προηγούμενο διάστημα καθαρίσαμε (όσο μας επέτρεψε ο χρόνος, αφού η αρμοδιότητα ήρθε πριν λίγους μήνες στην Περιφέρεια) 50 χιλιόμετρα ρεμάτων στην Αρκαδία καθώς και αρκετές καταβόθρες.

Όσον αφορά το θέμα με τις πλημμύρες στο Ζευγολατιό-Νιχώρι προς ενημέρωση των κατοίκων έχω να πω πως ήδη εκπονείται υδραυλική μελέτη για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα.

Επιπλέον την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα υπάρξει εργολάβος που θα κατασκευάσει έργα στο δρόμο Νιχώρι -Ζευγολατιό (με βελτίωση και του οδοστρώματος) αλλά πρέπει να επισημάνω πως δεν θα μας άφησαν ιδιοκτήτες στα αριστερά του δρόμου να κάνουμε το προηγούμενο διάστημα τις παρεμβάσεις που θέλαμε."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.