Πολιτικη

"Επιτέλους ξεκινά το έργο ύδρευσης στα Πούλιθρα"

"Επιτέλους, έστω και τέσσερα χρόνια μετά από την ένταξή του στο ΠΔΕ, κατά τη θητεία μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, το έργο ύδρευσης στα Πούλιθρα ξεκινά."

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Το έργο, που αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων, εντάχθηκε στο ΠΔΕ με προϋπολογισμό 462.420 ευρώ κατά τη θητεία του κ.Κωνσταντινόπουλου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης το 2014.

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από τέσσερα χρόνια, και ύστερα από αρκετές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και προσπάθειες του κ.Κωνσταντινόπουλου, ξεκινά επιτέλους η υλοποίηση του έργου. «Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα των κατοίκων», αναφέρει ο Βουλευτής Αρκαδίας.

(Δελτίο Τύπου) 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.