Πολιτικη

Τατούλης: "Xωρίς συναίνεση ο τόπος δε θα βγει από την κρίση"

"Αναγκαίες οι ευρείς συναινέσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας", τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου: 

"Για να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις και συνεννοήσεις. Αυτό είναι και το πολιτικό διακύβευμα στη χώρα μας. Οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να καταλάβουν ότι χωρίς συνεννόηση, χωρίς συναίνεση ο τόπος δεν θα μπορέσει να βγει από την κρίση. Αυτή είναι η εντολή του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου και των πολιτών της χώρας" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019. 

Καμία κρίση σε καμία χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς συνέργειες, χωρίς ευρύτερες συναινέσεις και χωρίς συνεννοήσεις, συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι οι οικονομικές κρίσεις ιδιαίτερα απαιτούν συνεννοήσεις και συναινέσεις. 

"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εξέλιξη του Επιμελητηρίου Κορινθίας όλα αυτά τα χρόνια" δήλωσε ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο γεγονός της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη πόλη της Κορίνθου. "Ήταν μια απολύτως επιτυχημένη έκθεση κατά την οποία δοκιμαστήκαμε ως δυνατότητα και ως δυνάμεις. Εκεί δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να βρεθούν μαζί όλοι οι Πελοποννησιακοί φορείς. Ήταν μια μεγάλη τιμή στην επιχειρηματικότητα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου". 

Το 2019 θα είναι ένας πολύ κρίσιμος χρόνος για το μέλλον της Πελοποννήσου, η οποία αυτά τα χρόνια μπόρεσε να παίξει ηγετικό ρόλο στα πεπραγμένα της χώρας, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Τατούλης "μιας Περιφέρειας η οποία μπόρεσε και απέκτησε ένα διεθνές προφίλ. Δεν θα το είχαμε επιτύχει αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία. Αυτός ο τόπος που κυρίως στηρίζεται στους ανιδιοτελείς πολίτες του, σε αυτούς τους υπερήφανους πολίτες με επιμονή και πίστη στις δικές τους δυνάμεις".          

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.