Πολιτικη

Κοπή πίτας για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (photos)

Η καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έλαβε χώρα στις 14 Ιανουαρίου 2019

Ως είθισται, πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης, παρουσία ιερέως και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Συμβούλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, με "εκτελεστή" τον Πρόεδρο, κ. Κακλαμάνο. 

Nα σημειώσουμε πως, όπως ανέφερε ο κ. Κακλαμάνος, το φλουρί δεν βρισκόταν στο "κύριο σώμα" της πίτας αλλά στα υπόλοιπα κομμάτια, που είχαν φθάσει ήδη κομμένα στην αίθουσα.

 

 

Ο κ. Κακλαμάνος ευχαρίστησε τους Συμβούλους για τη συνεργασία τους στο πλαίσιο των συνεδριάσεων, ενώ ο κ. Σμυρνιώτης, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε "καλό προεκλογικό αγώνα", πράγμα που επεσήμαναν στις τοποθετήσεις τους και οι κ. Τζιούμης και Τσιαμούλος. 

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλής δήλωσε πως "ελπίζουμε αυτή τη φορά οι ευχές να πιάσουν για όλους", ενώ δεν παρέλειψε και αυτός να αναφερθεί στο γεγονός πως μπαίνουμε σε εκλογικό χρόνο-μάλιστα, ανέφερε πως αυτές οι εκλογές έχουν μια ιδιαιτερότητα, λόγω του συστήματος διεξαγωγής τους αλλά και της χρονικής συγκυρίας κατά την οποία θα διεξαχθούν.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.