Πολιτικη

"Πρωταρχικό μέλημα η εξυπηρέτηση συμπατριωτών"

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Τρίπολη, βρέθηκε η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης μαζί με τον παπά- Γιώργη Κωστόγιαννη.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα:

"Δέχθηκα σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, με μεγάλη χαρά, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Τρίπολη, την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης μαζί με τον παπά- Γιώργη Κωστόγιαννη.

Τα μέλη της Επιτροπής και ο ιερέας της Ενορίας απηύθυναν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την χρηματοδότηση για το έργο της Ανάπλασης της Πλατείας της Αγίας Αικατερίνης, έξω από τον ιερό Ναό.

Εμείς ως Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνουμε την υλοποίηση και δράσεων πέραν των αρμοδιοτήτων μας, αφού εξασφαλίζουμε τους αναγκαίους πόρους.

Και αυτό το κάνουμε γιατί πρωταρχικό μας μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.