Πολιτικη

Κοπή πίτας με μήνυμα Τατούλη προς ΜΜΕ

Η καθιερωμένη κοπή της πίτας στην πρώτη συνεδρίαση του Πε.Συ. για το 2019.

Στις 16 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έλαβε χώρα η πατροπαράδοτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το φλουρί κατέληξε στον Περιφερειακό Σύμβουλο Κορινθίας, κ. Πετρίτση, ο οποίος κέρδισε ένα βιβλίο της γνωστής συγγραφέως, κ. Καρυστιάνη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατούλης, δήλωσε μεταξύ άλλων, πως το 2019 θα είναι έτος κατά το οποίο οι πολίτες θα κληθούν να υπερασπιστούν τη δημοκρατία- και όχι τις ιδιοτέλειες ή ιδεοληψίες τους-, ενώ έστειλε μήνυμα και προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, λέγοντας πως θα δοκιμαστεί η αξιοπιστία αλλά και η αξιοπρέπειά τους.

Εκ των υπολοίπων μελών του συμβουλίου, ο μεν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Πατσαρίνος, ευχήθηκε αναβάθμιση του επιπέδου της πολιτικής αντιπαράθεσης, λιγότερες μηνύσεις και περισσότερες συνεργασίες.

Ο Πρόεδρος του συμβουλίου, κ. Στρατηγάκος, ευχήθηκε υγεία και κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς και καλή επιτυχία σε όσους θα είναι υποψήφιοι σε εκλογές.

Τέλος, ο κ. Γόντικας, επικεφαλής της " Λαϊκής Συσπείρωσης" ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και δύναμη σε όλους για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.