Πολιτικη

Θέση Κ. Τζιούμη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

"Τάσσομαι με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας που λέει ΟΧΙ", σχολίασε ο Κώστας Τσιούμης επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Τζιούμης έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Η ιστορική Τρίπολη,με την τεράστια προσφορά σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες και τον μεγάλο αριθμό Μακεδονομάχων και πεσόντων στο Μακεδονικό Αγώνα δεν μπορεί να απουσιάζει από τη σημερινή κρίσιμη, για τα εθνικά μας συμφέροντα,συγκυρία.

Μακριά από εθνικισμούς και διχαστικές λογικές, θέλω να επισημάνω κρίσιμα αμφιλεγόμενα σημεία της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως η-με τον τρόπο που έγινε...-απομάκρυνση του αρχιτέκτονα αυτής υπουργού Εξωτερικών και το θέμα της γλώσσας και της εθνικότητας. 

Η γνώση της μακραίωνης ιστορικής πραγματικότητας,η υπεράσπιση των μακροχρόνιων συμφερόντων της χώρας μας αλλά και ο κίνδυνος διχασμού του λαού μας ,δεν μου επιτρέπουν να συμφωνήσω με την λύση που προωθείται στη διαφορά μας με τους γείτονες των Σκοπίων.

Τάσσομαι με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας που λέει ΟΧΙ."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.