Πολιτικη

Βλάσης: "Στο συλλαλητήριο κινδύνευσαν ζωές ανήλικων παιδιών"

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας με την ΝΔ Κώστας Βλάσης, σχολίασε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έγινε την Κυριακή (20/1) και ο ίδιος ήταν παρών.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση: 

"Κρίνοντας το χθεσινό συλλαλητήριο σήμερα κι από απόσταση, προκύπτουν κάποια εύλογα συμπεράσματα:

1) Η συγκεκριμένη ήταν πραγματικά μεγαλειώδης. Δεν γνωρίζω αν μαζεύτηκαν 500 – 600 χιλιάδες ή 1 εκατομμύριο κόσμος, σίγουρα όμως δεν ήταν οι 60.000 που λέει, καθ' υπόδειξη - δυστυχώς - της Κυβέρνησης, η Ελληνική Αστυνομία. Οι φωτογραφίες μιλάνε. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι (και μόνο από τα 3.000 λεωφορεία με 50 άτομα το κανένα προκύπτουν 150.000 άνθρωποι!!)

2) Απαράδεκτη η χρήση χημικών από την Αστυνομία! Για μια “χούφτα” ακροαριστερών κουκουλοφόρων μπήκαν σε κίνδυνο ζωές ανήλικων παιδιών, ηλικιωμένων, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά.

3) Είναι σαφέστατο ότι η κάκιστη και εθνικά επικίνδυνη συμφωνία των Πρεσπών βρίσκει αντίθετη τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, η οποία σίγουρα δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης όπως την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν στην παραπαίουσα κυβέρνηση 151 βουλευτές"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.