Πολιτικη

Υλοποιείται μεγάλο έργο στον πρώην Δ. Βαλτετσίου

"Μετά από πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις, ένα έργο ενταγμένο με 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο πρόγραμμα Πυροπλήκτων της ΠΕ Αρκαδίας, φαίνεται πλέον ότι παίρνει σάρκα και οστά", δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: 

"ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ

Θερμά ευχαριστήρια στον Ναύαρχο ε.α. Βασίλη Αποστολόπουλο

Ένα έργο πνοής για την περιοχή του πρώην Δήμου Βαλτετσίου είναι το έργο που θα αρδεύσει ένα μεγάλο μέρος του δημοβαλτετσιώτικου κάμπου.

Μετά από πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις, ένα έργο ενταγμένο με 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο πρόγραμμα Πυροπλήκτων της ΠΕ Αρκαδίας, φαίνεται πλέον ότι παίρνει σάρκα και οστά.

Με την τροποποίηση της μελέτης αποκτήθηκε ένας χώρος περίπου 800 τμ για να τοποθετηθεί μία δεξαμενή, χώρο που προσέφερε αφιλοκερδώς από το κτήμα του ο γνωστός συμπατριώτης μας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Παπαραίων Αθήνας Βασίλης Αποστολόπουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου, κατανοώντας την αναγκαιότητα ενός τόσο σημαντικού αναπτυξιακού έργου, που σίγουρα θα αναστρέψει την φθίνουσα πορεία της συγκεκριμένης περιοχής.

Θερμά τον ευχαριστώ.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης 

Π.Ε Αρκαδίας 

Βαγγέλης Γιαννακούρας"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.