Πολιτικη

"Πνοή" στο Πανεπιστήμιο και στην Τρίπολη (photos)

Στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Δ.Κ Μάκρης, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολίτικης, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππα θέτοντας υπόψιν του, την σπουδαιότητα ίδρυσης νέων σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συγκεκριμένα της Κτηνιατρικής σχολής στην πόλη της Τρίπολης.

Ο κ. Παυλής τόνισε στον Υπουργό ότι η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η ενίσχυσή του με νέες σχολές, όχι μόνο θα δώσει νέα πνοή στο Πανεπιστήμιο και την Τρίπολη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε και λαϊκό, μουσικό πρόγραμμα, παρευρέθηκαν, εκτός των κ. Παππά και Παπαηλιού, ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Στάικος, το στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ρουσιάς, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό 

Δείτε ΕΔΩ λεπτομέρειες και δηλώσεις του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.