Πολιτικη

Αυτοψία Γιαννακούρα στον δρόμο Καστρί-Άγιος Πέτρος (video, photos)

Αυτοψία στον δρόμο Καστρί-Άγιος Πέτρος όπου ένα σημαντικό τμήμα του, έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστός, πραγματοποίησε τη Δευτέρα (28/1) ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας. 

Ακολουθεί ανακοίνωση του κ. Γιαννακούρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Η κακοκαιρία που συνεχίζει να πλήττει την Αρκαδία, με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, προκαλεί διαρκώς νέα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Ο δρόμος Καστρί-Άγιος Πέτρος, σε ένα σημαντικό τμήμα του, έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

Ο δρόμος με απόφαση των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι κλειστός.

Βρέθηκα το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου, μαζί με τους μηχανικούς της Περιφέρειας, Κ.Πανουκλιά και Η.Πανταζόπουλο, καθώς και με τον Πρόεδρο του Αγίου Πέτρου Δ.Κόκκοτα και κατοίκους στο σημείο που έχει προκληθεί η ζημιά για να δούμε πώς μπορούμε να την αποκαταστήσουμε.

Διερευνήσαμε όλες τις λύσεις και για προσωρινά και για οριστικά και τις προσεχείς μέρες, καιρού επιτρέποντος, θα προβούμε στις απαιτούμενες εργασίες.

Επίσης βρεθήκαμε και στα Βούρβουρα, όπου και εκεί υπάρχει πρόβλημα, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία και για τους κατοίκους του Αγίου Πέτρου.

Είμαστε διαρκώς δίπλα στους κατοίκους της Αρκαδίας, παρακολουθούμε τα προβλήματα από κοντά και τα αντιμετωπίζουμε.

Να αναφέρουμε όμως πως υπάρχουν πολλά προβλήματα και καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.