Πολιτικη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης απαντά στους επικριτές του (video)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής, στον arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" στις 31 Ιανουαρίου 2019

 

Ο κ. Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών-όπως τα αδέσποτα και η κατάσταση των δρόμων-, ενώ παράλληλα αντέκρουσε τις κατηγορίες που του απευθύνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας.

 

Παράλληλα, ανακοίνωσε μια σειρά παρεμβάσεις στις υποδομές του ευρύτερου Δήμου της Τρίπολης- όπως η ουσιαστική ανάπλαση του Δ.Α.Κ. Τρίπολης, όσον αφορά το στίβο και τις κερκίδες, το έργο στη λίμνη Τάκα αλλά και η ολοκλήρωση του ενδιαιτήματος για τα αδέσποτα-, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να "πιστωθούν" τα έργα σε αυτόν αλλά να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να υλοποιηθούν και κατά τη διάρκεια της επόμενης δημαρχιακής θητείας.

 

Χαριτολογώντας, μάλιστα, στο περιθώριο της συνέντευξης, μας δήλωσε πως η επόμενη θητεία θα είναι "πανηγύρι", με την έννοια πως η επόμενη αρχή θα βρει πλήθος έργων, έτοιμα να πραγματοποιηθούν.

 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ερωτώμενος για τη "Συμφωνία των Πρεσπών" είπε, μεταξύ άλλων, πως έπρεπε να διευθετηθεί το πρόβλημα και ευελπιστεί πως θα υπάρξει και οικονομική ωφέλεια για την Ελλάδα, εφόσον εφαρμοστεί η Συμφωνία απρόσκοπτα.

 

Δείτε εδώ, ολόκληρη την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Παυλή.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.