Πολιτικη

Aπάντηση Βόσνου σε συκοφαντικό δημοσίευμα

"Είπαμε, ότι πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές αλλά… όχι και έτσι".

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Βόσνου:

"Με αφορμή ένα επαίσχυντο και συκοφαντικό δημοσίευμα, σε δήθεν «γνωστό – άγνωστο» site, που κυκλοφορεί υπογείως κυρίως διαδικτυακά και γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί κακοπροαίρετα από κάποιους ενδιαφερόμενους - εμπλεκόμενους στις «προεκλογικές διαδρομές» και αναφερόμενο σε μια προσπάθεια που έκανα απολύτως προσωπικής μου αστικής συναλλαγής, το μόνο στόχο που έχει είναι να με προσβάλλει και να με λασπώσει.

Η αστική διαφορά που προέκυψε, λύθηκε αμέσως μετά από συνεννόηση και διαβούλευση κατά τα συνήθη χρηστά συναλλακτικά ήθη.

Μάλιστα λύθηκε από κοινού η παραπάνω συμφωνία, με σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών, χωρίς να υπάρξει καμιά οικονομική επιβάρυνση και χωρίς να έχει προκύψει από καμιά πλευρά, η παραμικρή οικονομική διεκδίκηση. 

Άλλωστε δεν εισέπραξα χρήματα.

Μια επιταγή σε φάκελλο μου εδόθη και με τον ίδιο φάκελο επεστράφη.

Γι΄ αυτό πλέον θεωρώ, ότι οποιαδήποτε προσπάθεια αξιοποίησής της και μάλιστα με ανώνυμα, αδιαφανή και βρώμικα μέσα, θα με αναγκάσει, για να υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά μου, να απευθυνθώ στην Ελληνική δικαιοσύνη, καθώς και στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες προσωπικών δεδομένων και δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος".

 

            Με τιμή

     Δημήτρης Βόσνος

  Υποψήφιος Δήμαρχος

           Τρίπολης 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.