Πολιτικη

Κοπή πίτας και απολογισμός στην εκδήλωση του Δ. Παυλή (video, photos)

Η παράταξη του Δημήτρη Παυλή "Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά", έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τη Δευτέρα (25/2).

Ο κ. Παυλής είπε αρχικά πως "Είμαι υποχρεωμένος να πω αλήθειες που σε κάποιους δεν αρέσουν" και κάπως έτσι ξεκίνησε ο απολογισμός της θητείας του και αναφέρθηκαν έργα που θα έρθουν στο μέλλον - εντός του έτους 2019 - καθώς και έργα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

"Στόχος μας ήταν να γίνουν έργα καθημερινότητας, τα οποία θα βελτιώσουν τις υποδομές του Δήμου - Ολα αυτά λέγονται σήμερα εδώ όχι για να δικαιολογήσω αλλά για να σκιαγραφήσω την πραγματικότητα", τόνισε στη συνέχεια ο δήμαρχος Τρίπολης.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών Μαρίνος Ρουσιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πραχαλιάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιάννης Αγγελάκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Αρκαδίας Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και ο Πρόεδρος της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης Γιώργος Δημητρόπουλος.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.