Πολιτικη

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης!

H συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, με θέμα τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (4/3).

Στη συνεδρίαση υπήρξε διάλογος μεταξύ του κ. Ζορμπαλά και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργου Θεοδωρακόπουλου, με τον πρώτο να επισημαίνει πως είναι επιεικώς απαράδεκτο που η συνεδρίαση γίνεται 5 μέρες πριν την έναρξη του καρναβαλιού. 

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος είπε πως περίμεναν τις προτάσεις από όλους τους συμβούλους γι' αυτό και υπήρξε καθυστέρηση.

Ο κ. Κοσκινάς από την άλλη μεριά, αναφέρθηκε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις τονίζοντας πως είναι ελάχιστες και πως ο Δήμος έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε λέγοντας πως δε μπορεί μία πόλη να κάνει τα πάντα και πως ο Δήμος έχει στοχεύσει σε κάποιες συγκεκριμένες εκδηλώσεις όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και την Άλωση της Τρίπολης.

Ύστερα από αυτό τον διάλογο ακολούθησε και η ψήφιση των θεμάτων, με τον κ. Ζορμπαλά να καταψηφίζει τις εκδηλώσεις, ενώ ο κ. Κοσκινάς και ο κ. Αρτόπουλος ψήφισαν παρών στο θέμα, ενώ οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στη συνεδρίαση ήταν υπέρ των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Ακολουθούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.