Πολιτικη

Τατούλης: "Oι Εθνικές Επέτειοι στέλνουν διαχρονικό μήνυμα"

Την πεποίθησή του ότι οι Εθνικές Επέτειοι στέλνουν το διαχρονικό μήνυμα της συνεννόησης στους απανταχού Έλληνες, τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά την παρουσία του στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στη Σπάρτη. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε συγκεκριμένα ότι : "Η 25η Μαρτίου είναι ο επίσημος εορτασμός της έναρξης Επανάστασης του ’21, αλλά είναι και ο Ευαγγελισμός της Παναγίας. Θεωρώ ότι το συμπέρασμα που πρέπει να βγάλουμε είναι ότι υπάρχει ένα διακύβευμα για τη χώρα, η αναγκαιότητα της συνεννόησης των δύο διαφορετικών κόσμων. Αυτό είναι το καινούργιο διακύβευμα, το διαχρονικό μήνυμα που στέλνουν οι εθνικοί επέτειοι". 

Ο κ. Τατούλης τόνισε επίσης ότι "σε μία χώρα ελευθερίας ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράζει τις δικές του απόψεις. Και θέλω επίσης να επισημάνω ότι όλα αυτά τα πράγματα γίνονται κάτω από ένα πνεύμα ασφάλειας και δεν επηρεάζουν καθόλου τις εξελίξεις και τα γεγονότα". 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.