Πολιτικη

Πορεία φοιτητών, καθηγητών για τη συγχώνευση ΠαΠελ (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα (8/4), ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτης, μαζί με εκπροσώπους προπτυχιακών φοιτητών στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, τον Δημήτρη Τράγκα και τον Βαγγέλη Ξένο.

Ο κ. Σμυρνιώτης μιλώντας για τη συγχώνευση των Πανεπιστημίων Πελοποννήσου με τα ΤΕΙ, όπως για παράδειγμα του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το ΤΕΙ της Πάτρας, τόνισε πως"Θίγει βάναυσα τόσο το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά κυρίως την πόλη της Τρίπολης και υποβαθμίζει ένα τμήμα το οποίο ουσιαστικά ήταν το θεμέλιο πάνω στο οποίο στήθηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου".

Οι εκπρόσωποι προπτυχιακών φοιτητών στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Δημήτρης Τράγκας και Βαγγέλης Ξένος, αναφέρθηκαν στο νομοσχέδιο και στα προβλήματα που θα "φέρει" στα πανεπιστήμια όταν θα εξισωθούν με τα ΤΕΙ. 

Για όλους αυτούς τους λόγους θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση - πορεία των φοιτητών και των καθηγητών την Τρίτη (9/4) στην πλατεία Πετρινού και ώρα 19:00. Ολοι μαζί θα κατευθυνθούν προς το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου εκεί θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.