Πολιτικη

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θεοδωρακόπουλος από την παράταξη Παύλη

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ Γιώργο Θεοδωρακόπουλο από την παράταξη του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος:

"Στις προηγούμενες εκλογές συμπορευτήκαμε με τον σημερινό δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή. Πιστέψαμε στην ανάγκη μιας πραγματικά ανεξάρτητης και αδέσμευτης δημοτικής αρχής.

Παρά τις ιδεολογικές και πολιτικές μας διάφορες ενώσαμε τις δυνάμεις μας ,συμπολίτες όλων των κοινωνικών κατηγοριών, στον κοινό στρατηγικό στόχο.

Επιτύχαμε, κατά τη διάρκεια της θητείας μας, σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και την πόλη μας, την Τρίπολη.

Δυστυχώς αυτή η πορεία δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου αλλοιώνεται η ταυτότητα και ο χαρακτήρας της παράταξης μας.

Η αιφνίδια και απρόσμενη σύμπραξη με τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και ο απροκάλυπτος πολιτικός εναγκαλισμός με την πιο αυταρχική μορφή διακυβέρνησης, δεν επιτρέπει να συνεχίσουμε μαζί. Η σημερινή παράταξη χάνει την ανεξαρτησία της και μετατρέπεται σε όργανο του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ.

Κατόπιν αυτών αποχωρώ και δηλώνω την αυτονομία μου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη του κ. Δημάρχου. Θα συνεχίσω με την ίδια θέρμη και αφοσίωση τον αγώνα για την ανάπτυξη του Δήμου μας, της αγαπημένης μας πόλης και των εξαίρετων και δημιουργικών συμπολιτών μας.

Γιώργος Μ. Θεοδωρακόπουλος

(Για την παρούσα δήλωση μου, ενημέρωσα τηλεφωνικά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγο μεσολάβησης του σαββατοκύριακου, το τυπικό της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα ως οφείλω σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο.)"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.