Πολιτικη

"Να αποχωρήσει και η ΝΔ από το ν/σ για το ΠαΠελ"

Σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδ. Κωνσταντινόπουλου για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

"Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει στη Βουλή το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Τσίπρα για την Παιδεία που απαξιώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Το νομοσχέδιο αυτό ανοίγει το δρόμο για τη μεταφορά της έδρας του εκτός Τρίπολης και τη συνολική υποβάθμισή του.

Το Κίνημα Αλλαγής αποχώρησε από την διαδικασία στη Βουλή και δεσμεύθηκε ότι θα καταργήσει το νόμο. Άλλωστε το 2002 το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που ίδρυσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη.

Καλούμε τη ΝΔ να αφήσει τα μισόλογα και να αποχωρήσει από την διαδικασία στη Βουλή. Μετά από τις εκλογές να ξεκινήσει ένας ευρύς διάλογος πέρα από κόμματα, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ το 2010 με το νόμο για την Παιδεία που ψηφίστηκε με πλειοψηφία των 5/6 της Βουλής, ο οποίος θα ξεπερνά τις πελατειακές σχέσεις και δεν θα περιοριστεί σε στενά εκλογικά ακροατήρια φοιτητικών και συνδικαλιστικών παρατάξεων.»

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.