Πολιτικη

Yποψήφιοι Δήμαρχοι "ψηφίζουν" Αστέρα Τρίπολης! (photos)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", 25 Απριλίου 2019.

 

Την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης για να "ξεπεράσει" το εμπόδιο του ήδη πρωταθλητή ΠΑΟΚ και να προκριθεί για δεύτερη φορά στον τελικό του Κυπέλλου, στήριξαν πολλοί Τριπολίτες, μεταξύ αυτών, φυσικά και αρκετοί υποψήφιοι στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου.

Πιο "χαρακτηριστικές" οι περιπτώσεις των υποψηφίων Δημάρχων, κ. Σμυρνιώτη και Τζιούμη, οι οποίοι, όμως, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν απογοητευμένοι από το γήπεδο, μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του Αστέρα, καθώς, παρά την πολύ καλή απόδοση της ομάδας, ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

 

Έτσι, η ομάδα του ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό, αφού στον πρώτο ημιτελικό της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει με 2-0. 

Ωστόσο, είναι κοινή παραδοχή πως ο Αστέρας Τρίπολης "πάλεψε" όσο μπορούσε, κρατώντας "ψηλά" τη σημαία της Πελοποννήσου αλλά και της πρωτεύουσας της Αρκαδίας, σε μια περίοδο μάλιστα που η τελευταία δέχεται τη μια "κατραπακιά" επάνω στην άλλη..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.