Πολιτικη

Η Αναστασία Σιαχάμη υποψήφια με τον Τατούλη στην Αργολίδα

Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σιαχάμη στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σιαχάμη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019. 

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε την Αναστασία Σιαχάμη στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση της καςΣιαχάμη με τη Νέα Πελοπόννησο. Νέος άνθρωπος με πολυδιάστατη δραστηριότητα στον τομέα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού και σε άμεση επαφή με τα προβλήματα της νέας γενιάς αποτελεί την απόδειξη ότι ο συνδυασμός μας συνεχίζει να ενσωματώνει δυνάμεις από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Το εξαιρετικό βιογραφικό της, η νεανική της ορμή και η καθαρότητα της σκέψης της θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Αναστασία Σιαφάκα από την πλευρά της δήλωσε «Είναι ιδιαίτερη τιμή το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Είναι πρόκληση η συμμετοχή μου στη συνέχιση του σημαντικού έργου που συντελείται στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα η ενασχόληση με τα προβλήματα της νέας γενιάς, με τα οποία είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον είναι οι νέοι, οι οποίοι πρέπει να παλέψουν για αυτό. Δίνω ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, τομείς με τους οποίους γνωρίζω μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα και οι οποίοι μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την προοπτική της Πελοποννήσου». 

Αναστασία Σιαχάμη

Γεννήθηκε το 1993, κατάγεται από το Άργος και διαμένει στο Ναύπλιο.

Γονείς της είναι ο Γιάννης Σιαχάμης, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδος, και η Ντίνα Σκουλή, κοινωνική λειτουργός στον τομέα ψυχικής υγείας του Νομού μας. 

Είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με Άριστα 9,09 στο ίδιο τμήμα με θέμα Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση - Master in Drama. Σπούδασε επίσης για ένα Ακαδημαϊκό Έτος στη σχολή EscolaSuperiorArtisticadoPorto (ESAP) στην Πορτογαλία μέσω του προγράμματος ERASMUS.

Από το σχολικό έτος 2017/2018 εργάζεται στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια αυτενεργώ, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο στην πόλη του Άργους. Έχει εργαστεί εθελοντικά ως θεατρολόγος στην Εθνική Πινακοθήκη – Παράρτημα Ναυπλίου.

Είναι μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ναυπλίου και αξιολογημένη γυναίκα Διαιτητής 2ης Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.