Πολιτικη

Aναβάθμιση λαϊκής αγοράς Μεγαλόπολης

Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη η ένταξη στο ΕΣΠΑ της αναβάθμισης της Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης και του περιβάλλοντος χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης.

Εντάχθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, μέσω της Αρκαδίας 2020 – ΑΜΚΕ ΤΑΠΤοΚ, τα έργα της αναβάθμισης της Λαϊκής Αγοράς της Μεγαλόπολης και του περιβάλλοντος χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, με προϋπολογισμό 550.000 ευρώ. 

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στα πλαίσια υλοποίησης των εν λόγω έργων στο Δήμο έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της ελκυστικότητας και της ασφάλειας:

• Για τους κατοίκους της περιοχής των κοινόχρηστων χώρων της Λαϊκής Αγοράς της Δ.E. Μεγαλόπολης μέσα από την αύξηση των χώρων πρασίνου, περιπάτου και ξεκούρασης καθώς και μέσα από την αναβάθμιση του συστήματος άρδευσης και του υπάρχοντος φωτισμού,

• Για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης μέσα από εργασίες αντικατάστασης του ασφάλτινου δαπέδου με κυβόλιθους, την κατασκευή στεγάστρων και καθιστικών, την τοποθέτηση νέου προστατευτικού τάπητα στα γήπεδα και την κατασκευή νέων παρτεριών, φυτεύσεων και κερκίδων.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.