Πολιτικη

Σημαντικά έργα για την Αρκαδία υπέγραψε ο Τατούλης

Τα έργα αφορούν κατασκευές, αναπλάσεις οικισμών και έργα ύδρευσης.

Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη η κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στη θέση Κουκούλα Τροπαίων 

Το έργο της ανάπλασης της θέσης Κουκούλα στη Δημοτική Ενότητα Τροπαίων του Δήμου Γορτυνίας εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, μέσω της Αρκαδία 2020 – ΑΜΚΕ ΤΑΠΤοΚ, με προϋπολογισμό 170.000 ευρώ.  

Σύμφωνα με την πράξη του έργου «Διαμόρφωση Υπαίθριου Χώρου στη Θέση Κουκούλα Τροπαίων» οι προτεινόμενες παρεμβάσεις έχουν στόχο την αναβάθμιση των βασικών υποδομών και των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την αύξηση των επισκεπτών μέσα από την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου 300 θέσεων, βοηθητικών εγκαταστάσεων και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του θεάτρου με τις απαραίτητες ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις με άμεση συνέπεια την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

 

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ανάπλασης των οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης 

Την ένταξη των έργων των αναπλάσεων των οικισμών Ράφτη, Βυτίνας και Λαγκαδίων, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, μέσω της Αρκαδίας 2020 – ΑΜΚΕ ΤΑΠΤοΚ, με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.  

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στα πλαίσια υλοποίησης των εν λόγω έργων στους οικισμούς αυτούς έχουν ως στόχο την ανάδειξη των οικισμών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω εργασιών πλακόστρωσης κάποιων οδών καθώς και ηλεκτροφωτισμού και στους τρεις οικισμούς. Επιπροσθέτως, στον οικισμό Ράφτη θα διαμορφωθεί ο περιμετρικός χώρος της εκκλησίας και στον οικισμό της Βυτίνας θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του οικισμού, τη βελτίωση των συνθηκών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων από τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, στον οικισμό της Βυτίνας θα γίνει τοποθέτηση κάδων και καθισμάτων στο χώρο της πλατείας και στον οικισμό των Λαγκαδίων θα επισκευαστεί τμήμα του αγωγού από τις τουαλέτες του Λυκείου έως την Εθνική οδό.

 

Με υπογραφή Πέτρου Τατούλη η ένταξη στο ΕΣΠΑ της ύδρευσης των Παραδεισίων και Φαναΐτη του Δήμου Μεγαλόπολης

Την ένταξη του έργου τη ύδρευσης των οικισμών Παραδεισίων και Φαναΐτη του Δήμου Μεγαλόπολης, προϋπολογισμού 138.000 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020, μέσω της Αρκαδίας 2020 – ΑΜΚΕ ΤΑΠΤοΚ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο ύδρευσης το οποίο έχει στόχο την αναβάθμιση – βελτίωση του υφισταμένου εξωτερικού υδραγωγείου, της βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου νερού και τη μείωση διαρροών.    

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.