Πολιτικη

Τζιούμης στον ΣΚΑΙ: Η Τρίπολη είναι ταυτισμένη με το 1821

Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, στον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΙ" τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

 

Ο κ. Τζιούμης, προσκεκλημένος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού με τίτλο "Οι αταίριαστοι" που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι κ. Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, αναφέρθηκε στην ανάγκη καλύτερης προβολής της πολιτισμικής κληρονομιάς της αρκαδικής πρωτεύουσας αλλά και των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής.

 

Μάλιστα, τόνισε πως η Τρίπολη πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επαναστάσεως του 1821, καθώς, όπως επεσήμανε, "η Τρίπολη είναι ταυτισμένη με το 1821".

 

Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", αναφερόμενος σε "σκληρές" διαπιστώσεις του κ. Χρήστου Κούτρα- ο οποίος ως γνωστόν έχει καταγωγή από την Τρίπολη και την επισκέπτεται συχνά-, ανέφερε πως έχουν γίνει λάθη κατά το παρελθόν που η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να διορθώσει.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Κούτρας περιέγραψε την Τρίπολη ως "πόλη του ξενοίκιαστου", αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικό, εμπορικό δρόμο της πόλης!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.