Πολιτικη

Μεγάλη περιοδεία του Γιώργου Δέδε στη Μεσσηνία (photos)

Σε κλίμα ενθουσιασμού και ιδιαίτερης αποδοχής από τους πολίτες, ο Γιώργος Δέδες, στη Μεσσηνία.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και ιδιαίτερης αποδοχής από τους πολίτες, ο Γιώργος Δέδες, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πραγματοποίησε ολοήμερη περιοδεία στη

Μεσσηνία, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο».

Ο Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ενώ στη συνέχεια, βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής, αλλά και στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Οιχαλίας, Αριστείδη Σταθόπουλο.

Στην πορεία, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας, ενώ αργότερα μετέβη στα Φιλιατρά, όπου συνομίλησε με πλήθος κόσμου.

Η περιοδεία συνεχίστηκε σε Κορυφάσιο και Βλαχόπουλο, ενώ ολοκληρώθηκε σε Πύλο και Μεθώνη, όπου τη συζήτηση με τους κατοίκους μονοπώλησε ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, το πολυπόθητο «έργο σημαία» για την περιοχή, το οποίο βρίσκεται επίσημα πλέον σε δημοπράτηση, μετά από πολλές δεκαετίες αναμονής.

Συνομιλώντας με τον Γιώργο Δέδε οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, αλλά και ευχαριστίες προς το πρόσωπό του, αφού από τη θέση του, ως Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, συνέβαλε τα μέγιστα για να προχωρήσει το έργο.

«Η Μεσσηνία συνιστά “Νομό – κλειδί” για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα συντελεστεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις 26 του Μάη», επισήμανε ο Γιώργος Δέδες. «Ακούμε τους πολίτες, συνομιλούμε μαζί τους και τους ενημερώνουμε για τις βασικές προγραμματικές μας θέσεις και συνδιαμορφώνουμε το σχέδιο, το οποίο μαζί θα υπηρετήσουμε την επομένη των εκλογών», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής των Νέων Δρόμων.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.