Πολιτικη

Σε χωριά της Γορτυνίας ο Γιαννακούρας (photos)

Χωριά του Δήμου Γορτυνίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

Καμενίτσα, Παραλογγοί, Βελημάχι, Καρδαρίτσι, Βυδιάκι, Μοναστηράκι, Βούτση, Κοντοβάζαινα και Δήμητρα, οι σταθμοί της επίσκεψής μας στην Γορτυνία.

Μία περιοχή που η Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη έχει υλοποιήσει πολλά έργα και υπάρχουν δεκάδες ακόμα δρομολογημένα με σημαντικότερο στην περιοχή το δρόμο Τριπόταμα -Παραλογγοί που ξεκινά εντός των ημερών. Ένα έργο 2,5 εκ ευρώ που έχει εργολάβο τον Γ.Κότσυφα και αποτελεί βασικό αίτημα των κατοίκων των παραπάνω χωριών. Η Περιφέρεια σε κρίσιμες εποχές, είδε θετικά το αίτημα των κατοίκων και παρά τη γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις λόγω πολλών προβλημάτων, κατάφερε το έργο να πάρει το δρόμο του και να ξεκινήσει παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα από ορισμένους.

Στα χωριά αυτά και γενικότερα στη Γορτυνία έχουμε υλοποιήσει και άλλα έργα και καθημερινά ανταποκρινόμαστε σε μικρά ή μεγαλύτερα αιτήματα των Προέδρων ή των κατοίκων, αφού, όπως έχω πει, πολλές φορές, η χαρά μου είναι να βελτιώνω την καθημερινότητα των συμπατριωτών μου Αρκάδων και να δημιουργούμε όλοι μαζί καλύτερες συνθήκες για το μέλλον.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.