Πολιτικη

"Εσείς είστε η μεγάλη μου οικογένεια, το διαχρονικό μου χρίσμα" (photos)

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Πέτρου Τατούλη, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Τεράστια η προσέλευση του κόσμου, την Παρασκευή 24 Μαΐου, στην κεντρική ομιλία του κ. Πέτρου Τατούλη, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Την ομιλία άνοιξε η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κα Νικολάκου, δηλώνοντας πως:

"Η "Νέα Πελοπόννησος" είναι πιο ισχυρή και δυνατή από ποτέ! Η αποψινή προσέλευση δεν έχει προηγούμενο. Η Αρκαδία και η Τρίπολη μας κάνουν να νιώθουμε ότι αξίζει όλη η προσπάθεια κ ο αγώνας! Είμαστε υπερήφανοι. Το 2019 θα έχουμε την μεγαλύτερη νίκη που είχαμε ποτέ!"

Ο κ. Τατούλης, βαθιά συγκινημένος ανεβαίνοντας στο βήμα, δήλωσε: "Σας εξομολογούμαι πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας αγαπώ το ίδιο και περισσότερο. Εδώ μάθαμε να είμαστε μια μεγάλη, δυνατή και ισχυρή οικογένεια! Με έχετε συγκλονίσει νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος και απέραντη ευγνωμοσύνη.

Όλοι εσείς είστε η μεγάλη μου οικογένεια."

Συνέχισε λέγοντας: "Η φωνή των Αρκάδων είναι πάντα πιο δυνατή και διασκορπισμένη σε όλη την Πελοπόννησο, σε όλο τον κόσμο.

Πάμε μπροστά, ανεβαίνουμε ψηλότερα, είμαστε όλοι ένα. Πρώτα η πατρίδα, πρώτα η Πελοπόννησος, μαζί όλοι, μαζί για την Αρκαδία. Στην Αρκαδία, στην Πελοπόννησο δεν υπάρχουν πλέον ταμπέλες και σημαίες κομμάτων.  Από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει  κανείς! Απ'αυτήν τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.  Εσείς είστε η πιο διαχρονική μου δύναμη, το δικό μου χρίσμα! "

Επείτα ο κ. Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε πως: "Οι αλλαγές γίνονται βήμα με βήμα, πέτρα με πέτρα. Τη νέα ιστορία της Νέας Πελοποννήσου γράφουμε σήμερα όλοι μαζί.

Στην Πελοπόννησο δεν περιμένουμε κανέναν Μεσσία για να μας σώσει και τα λέω αυτά με σιγουριά γιατί εσείς κ μόνο εσείς έχετε τη δύναμη. Εσείς είστε ο Μεσσίας για την Πελοπόννησο.

Αλλάζουμε την Πελοπόννησο, αλλάζουμε την Ελλάδα, αλλάζουμε την Ευρώπη."

Επίσης αναφέρθηκε στο έτοιμο σχέδιο που έχουν ως "Νέα Πελοπόννησος", λέγοντας:

"Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο, με προγραμματισμένο στόχο. Κανείς από τους πολιτικούς μας αντιπάλους δεν έχει αρθρώσει ούτε μια κουβέντα προγραμματικού λόγου."

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και όσα έχουν υποθεί από αντιπάλους του: "Δεν με αγγίζει καθόλου η βαθιά εμπάθεια των αντιπάλων, που πιάνουν στο στόμα τους τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Εσείς λοιπόν είστε η δίκη μας δύναμη. Ας φωνάξουμε δυνατά OXI αυτά εδώ και ως εδώ αυτά! "

Λίγο πριν το τέλος, απευθύνθηκε σε όλους τους νέους που ψηφίζουν:

"Μην απέχετε κ μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Ελάτε να  δούμε τον τόπο μας με το μάτι του αετού που πετάει ψηλά." 

Ολοκληρώνοντας ο κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

"Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη νίκη για μια αυτοδύναμη Πελοπόννησο. Μια μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Πολλές φορές με έχετε συγκλονίσει με την παρουσία σας αλλά ειδικά σήμερα νιώθουμε υποχρεωμένοι απέναντι σας."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.