Πολιτικη

Τατούλης: "Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε όλοι ενωμένοι"

"Η Περιφερειακή συνείδηση νίκησε την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε όλοι ενωμένοι για τον τόπο μας", τόνισε ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του εκλογικού αποτελέσματος που δίνει στη "Νέα Πελοπόννησο" το μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης κατά τον Α γύρο των περιφερειακών εκλογών που διεξήχθη στις 26 Μαίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

"Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπατριώτες μου που για ακόμη μια φορά, ανέδειξαν την Νέα Πελοπόννησο σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη σταθερότητας και συνεννόησης όλων των πολιτών. Θέλω όμως,  να ευχαριστήσω και όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που έκαναν μια διαφορετική επιλογή στον πρώτο γύρο των εκλογών, γιατί με τη συμμετοχή τους επιβεβαίωσαν έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για το μέλλον του τόπου μας. Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όλους τους Πελοποννήσιους και τους καλώ να έλθουν ενωμένοι την Κυριακή στις κάλπες. Η νίκη της Κυριακής θα ανήκει σε όλες και όλους. 

Σε μια πραγματικά κορυφαία σύγκρουση του πολιτικού συστήματος, που δρομολόγησε ραγδαίες εξελίξεις και εθνικές εκλογές, η Πελοπόννησος βρέθηκε στο κέντρο ενός διαφορετικού πολιτικού φαινομένου. Οι ίδιοι πολίτες, που οδήγησαν την χώρα στην πολιτική αλλαγή , στήριξαν ενωμένοι την "Νέα Πελοπόννησο" και το πρόγραμμα της. Οι συμπατριώτες μας έβαλαν μπροστά τον τόπο τους. Έδειξαν ότι ο πατριωτισμός τους αφορά πρώτα την Πελοπόννησο, χωρίς να υποτιμούν το εθνικό συμφέρον. Μια νέα πλειοψηφία αποκτά ισχυρή πολιτική εκπροσώπηση. Πλειοψηφία, που τα χαρακτηριστικά της είναι τόσο τοπικά όσο και εθνικά. Πελοποννήσιοι που αντιλαμβάνονται ότι η διεκδίκηση για τον τόπο τους είναι διακριτή από την διεκδίκηση για την πατρίδα τους. Η Περιφερειακή συνείδηση νίκησε στις εκλογές αυτές στην Πελοπόννησο. Την επόμενη Κυριακή όλοι ενωμένοι θα ψηφίσουμε για τον τόπο μας, για να στηρίξουμε το έργο μας και το σχέδιο μας για την επόμενη ήμερα στην Πελοπόννησο. Η "Νέα Πελοπόννησος" είναι διαχρονικά εκείνη η πολιτική δύναμη που εγγυάται την ενότητα και την ομοψυχία των Πελοποννησίων και αποτελεί διαρκώς τον πυλώνα της συνεννόησης ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα, με μόνο διακύβευμα το μέλλον του τόπου και των πολιτών." 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.