Πολιτικη

Ο Παπαηλιού για τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού για το β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

"Το αποτέλεσμα των πολλαπλών εκλογών της περασμένης Κυριακής, των ευρωεκλογών και των εκλογών  τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού (σε όλη την Ελλάδα και στην Αρκαδία) δεν ήταν αναμενόμενο. 

Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές συνιστούν μία διαφορετική εκλογική αναμέτρηση και, ως τέτοια, πρέπει να αντιμετωπιστούν. 

Το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής δεν προδικάζει την έκβαση των εθνικών εκλογών, αφού αυτές έχουν άλλα χαρακτηριστικά και εκ των πραγμάτων διεξάγονται υπό άλλες, υπό διαφορετικές συνθήκες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί τη διαμόρφωση προοδευτικών συμμαχιών σε όλα τα επίπεδα. Σκοπός είναι η αποτροπή της οπισθοδρόμησης και της επανάκαμψης  συντηρητικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών (και)  στο χώρο της τοπικής α,υτοδιοίκησης. Η αποτροπή της οπισθοδρόμησης μπορεί και πρέπει «να ανοίξει» το δρόμο για την άσκηση προοδευτικών πολιτικών παντού. Η προοδευτική συμμαχία δεν είναι τακτικισμός ή «σημαία ευκαιρίας». Είναι στρατηγική επιλογή".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.