Πολιτικη

Τζιούμης: Kαλή επιτυχία στα παιδιά που ξεκινούν Πανελλαδικές

Ευχές του νέου Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για καλή επιτυχία στα παιδιά που ξεκινούν Πανελλήνιες Εξετάσεις.

"Αγαπητά παιδιά 

Θα ήθελα να σας ευχηθώ από καρδιάς, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, που ξεκινούν αύριο.

Οι εξετάσεις εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελούν μια διαδικασία επισφράγισης των κόπων, των προσπαθειών και των θυσιών, τις οποίες εσείς προσωπικά αλλά και οι οικογένειές σας, ως συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες σας, έχετε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η προσπάθειά σας αυτή είναι άξια επαίνων ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το οποίο θα επιτύχει ο καθένας από εσάς. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη και απαιτητική δοκιμασία της ως τώρα εκπαιδευτικής σας πορείας, που όμως δεν θα είναι η μοναδική και σίγουρα δεν θα καθορίσει τη ζωή σας με τρόπο μη αναστρέψιμο. 

Σας βεβαιώνω ότι θα ακολουθήσουν πολλές, δύσκολες και πολύ περισσότερο απαιτητικές δοκιμασίες στη ζωή του καθενός σας, στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας για τη διεκδίκηση των ονείρων και την κατάκτηση των στόχων σας. Με ψυχραιμία εκ μέρους όλων σας, παιδιών και γονέων, αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, συγκέντρωση στο στόχο και πίστη στις δυνάμεις σας, θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

 

Κώστας Τζιούμης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.