Πολιτικη

Βλάσης: "Οι Αρκάδες είναι η πρώτη μου προτεραιότητα"

Το ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστα Βλάση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Βλάση:

"Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου απέδειξε στην πράξη πως οι πολίτες εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η ισχυρή αυτοδυναμία δίνει τη δυνατότητα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσει την Πατρίδα σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αφήνοντας πίσω τα δεινά των τελευταίων χρόνων, που ταλαιπώρησαν όλους τους Έλληνες.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία ήταν ξεκάθαρη και στην Αρκαδία μας, όπου για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια σημειώθηκαν τόσο υψηλά ποσοστά και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους Αρκάδες όσο και τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα τους.

Το σημαντικό είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας να εξελιχθεί σε μια νίκη για όλους τους Έλληνες, γιατί στην πορεία της χώρας προς ένα καλύτερο μέλλον δεν περισσεύει κανείς ανεξαρτήτως παρατάξεων και πολιτικών επιλογών. Ήρθε η στιγμή να δουλέψουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε το πρόσωπο και την τροχιά της Ελλάδας, ώστε να κατακτήσουμε τα καλύτερα που μας αξίζουν.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε έναν από τους 14.096 Αρκάδες, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ όλους εκείνους που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, αλλά και όλους τους συμπατριώτες, που για πρώτη φορά αποφάσισαν να με στηρίξουν. Δεσμεύομαι ότι θα πορευθώ με εντιμότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά, όπως έχω κάνει από την πρώτη στιγμή και για όλα αυτά τα χρόνια. Η Αρκαδία και οι Αρκάδες δεν θα πάψουν να είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και γι αυτό θα είμαι συνέχεια δίπλα τους."

 

Κώστας Βλάσης

Βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.