Πολιτικη

Οδυσσέας κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δεν εκπροσωπεί την Κεντροαριστερά

Προτείνει Ευάγγελο Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την εκτίμησή του ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει με συνέντευξή του στο News 24/7 και στο πλαίσιο του διαλόγου για το μέλλον του προοδευτικού χώρου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και τονίζει με νόημα: «Άλλωστε μια τέτοια πρόταση θα αποτελούσε ευκαιρία ώστε να δούμε τις πραγματικές προθέσεις πολλών για τον κ. Βενιζέλο. Να δούμε αν πιστεύουν πραγματικά αυτά που έλεγαν, τα πιστεύουν και στην πράξη».

Ο Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής (Κίνημα Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ, επιμένει ο ίδιος), σε ερώτηση για το πώς θα απαντήσει το κόμμα του σε τυχόν πρόταση της Κουμουνδούρου για κοινή δράση, απαντά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με το χώρο της κεντροαριστεράς», τονίζοντας πως στο ΚΙΝΑΛ «έχουμε παρωπίδες αριστερά, αλλά και δεξιά. Προχωράμε αυτόνομα και κεντροαριστερά».

Παράλληλα, σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ψήφισε για Αντιπρόεδρο της Βουλής, είναι ιδιαίτερα οξύς: «Ο κ. Τσίπρας και η ηγετική του ομάδα με καταψήφισαν επειδή γνωρίζουν τη θέση μου για αυτονομία της παράταξής μου. Είναι λοιπόν τίτλος τιμής για μένα η εντολή Τσίπρα να μην ψηφιστώ.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να αφανιστεί το ΠΑΣΟΚ. Δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιοι πάνε στη ΝΔ ή στο ΣΥΡΙΖΑ. Απλά θέλει να μην υπάρχει! Άνθρωποι όπως εγώ του χαλάμε τα σχέδια. Τα άσχημα νέα για τον κ. Τσίπρα και την ηγετική του ομάδα είναι ότι είμαστε πολλοί που δεν «εξαγοραζόμαστε» και δεν «φοβόμαστε».

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.