Πολιτικη

Χαιρετισμός Δημάρχου Τρίπολης Στα Εγκαίνια Της Έκθεσης Τεγέας

Τις πύλες της άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης η 49η έκθεση – 136η εμποροπανήγυρη στην Επισκοπή Τεγέας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, ο οποίος ευχήθηκε “καλές δουλειές” στους εκθέτες, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε, ο Δήμαρχος Τρίπολης  κ. Δημήτρης Παυλής,

'Σας καλωσορίζουμε, στα εγκαίνια της 49ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας.

Καλώς βρεθήκαμε και στην 136η Εμποροπανήγυρη, σταθερή και εθιμοτυπική επιλογή για όλους τους δημότες μας αλλά και για επισκέπτες από πολλούς διαφορετικούς νομούς. Καλώς ήλθατε στη δική μας Εμποροπανήγυρη της Τεγέας, που κάθε χρόνο έχει έντονη για όλους μας θρησκευτική διάσταση, γιορτάζοντας την Παναγιά μας, αλλά και μια ιδιαίτερη πολιτιστική και κοινωνική χροιά.

Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην Παλαιά Επισκοπή, που χρόνια τώρα φιλοξενεί τον ιδιαίτερο θεσμό της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης και μέσα από πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες που όλοι μας γνωρίζουμε διανύει μια επιτυχημένη διαδρομή σχεδόν μισού αιώνα που βεβαιώνει όλους μας, πως όλα αυτά τα χρόνια κερδίζει το στοίχημα της συμμετοχής, της προβολής, της συνεπούς παρουσίας της, αλλά και της ανάπτυξης της."

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.