Πολιτικη

"Να ληφθούν μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο Άστρος"

"Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς"

Φωτιά έχει ξεσπάσει μέσα στον χώρο όπου βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων στο Άστρος Κυνουρίας. Καίγονται οι τεράστιες ποσότητες υπολείμματος που θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί από το χώρο. Το σωματείο μας είχε επισημάνει τόσο στον εργολάβο που έχει αναλάβει την επεξεργασία των απορριμμάτων, όσο και το Δήμο Β. Κυνουρίας για τον κίνδυνο που υπάρχει όσο βρίσκονται στο χώρο τόσο μεγάλες ποσότητες υπολείμματος.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κερδοφορία των επιχειρήσεων είναι ασύμβατη με μέτρα πρόληψης και προστασίας. Ότι ακόμη και αυτή η χρήσιμη μέθοδος της ανακύκλωσης μπορεί να αποβεί μάστιγα για την υγεία των λαϊκών στρωμάτων και του περιβάλλοντος, όταν υποτάσσεται στο κέρδος του καπιταλιστή.

Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, την προστασία της δημόσιας υγείας καθώς και την διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των εργαζόμενων της επιχείρησης και της ίδιας της εργασίας τους.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.