Πολιτικη

Αυτοψία Τατούλη στο φράγμα του Ασωπού

"Αποτελεί μια από τις μεγάλες υποδομές της Πελοποννήσου", δήλωσε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης.

Την επιτάχυνση των εργασιών στο Φράγμα του Ασωπού στην Κορινθία διαπίστωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο με αρμοδιότητα την Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθανάσιο Πισιμίση, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Απόστολο Παπαφωτίου και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας. 

«Το Φράγμα του Ασωπού αποτελεί μια από τις μεγάλες υποδομές της Πελοποννήσου με σημαντικό όφελος για την περιφερειακή μας οικονομία. Σήμερα, παρά τα προβλήματα, η εξέλιξη των εργασιών έχει επιταχυνθεί σημαντικά και αυτό οφείλεται στην αδιάκοπη παρακολούθηση του έργου από εμάς και τις υπηρεσίες μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.