Πολιτικη

Μητσοτάκης: 20 χιλιάδες πρόσφυγες σε 10 περιφέρειες

Μέσω της απάντησης του πρωθυπουργού σε επίκαιρη ερώτηση του Γιάνη Βαρουφάκη προκύπτει ο ακριβής αριθμός προσφύγων και μεταναστών που θα μεταφερθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε την «Ώρα του Πρωθυπουργού» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανάγκη καλύτερης φύλαξης συνόρων, αυστηρότερο, δικαιότερο και ταχύτερο σύστημα ασύλου και επαναπροωθήσεων, ανακούφιση των νησιών μας με καλύτερη διαχείριση και διάχυση στην επικράτεια και ανάδειξή του προβλήματος, ως διεθνές θέμα.

Αυτό που μας "καίει" περισσότερο είναι το κομμάτι της ανακούφισης των νησιών. Για αυτό το θέμα πρωθυπουργός τόνισε χαρακτηριστικά ότι πάνω από 20 χιλιάδες θα μετακινηθούν σε 10 περιφέρειες της χώρας. «Θα φροντίσουμε η εγκατάσταση να είναι σε σοβαρές υποδομές και αξιοπρεπείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει ότι η αναλογία ανά περιφέρεια είναι περίπου 2000 άνθρωποι!

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.