Πολιτικη

Διαδικτυακή κόντρα Τζιούμη - Σμυρνιώτη

Διαδικτυακή κόντρα χωρίς σταματημό

Γιάννης Σμυρνιώτης:

Προφανώς η προετοιμασία της νέας δημοτικής αρχής εν όψει των αναμενόμενων και αναπόφευκτων λόγω εποχής καιρικών φαινομένων εξαντλήθηκε στην επιλεκτική ασφαλτόστρωση - από ποιες πιστώσεις και από ποιο φορέα (?) - της οδού έμπροσθεν της οικίας του επικεφαλής της αρμόδιας για την πρόληψή τους δημοτικής επιχείρησης. 

Απάντηση Κώστα Τζιούμη:

Φαντάζομαι πως ο κ. Σμυρνιώτης, δεν πιστεύει ότι μια δημοτική αρχή με μόλις ένα μήνα θητείας,θα πρέπει να έχει λύσει μακροχρόνια προβλήματα που δημιουργούν οι έντονες νεροποντές, όταν ο ίδιος στα τέσσερα χρόνια θητείας του δεν έκανε ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη ΔΕΥΑΤ από την ανάληψη των καθηκόντων μας, έχουμε προγραμματίσει και ξεκινήσει τον καθαρισμό των φρεατίων της πόλης μας.

Έπισης,σήμερα όλος ο μηχανισμός του Δήμου βγήκε στους δρόμους και προσέφερε βοήθεια.

Μάλλον ο κ. Σμυρνιώτης δεν διδάχθηκε τίποτε από δύο συνεχόμενες εκλογικές ήττες -η τελευταία μάλιστα αρκετά ηχηρή- και συνεχίζει να λαϊκίζει ασύστολα.

Τέλος,για την ασφαλτόστρωση που αναφέρει να τον ενημερώσω ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ύδρευσης, το οποίο έχει ξεκινήσει μήνες και ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την αποκατάσταση του οδοστρώματος. 

Ανταπάντηση από τον Γιάννη Σμυρνιώτη:

Σημερινές απογευματινές φωτογραφίες από το "εκπληκτικό" έργο της προκατόχου μας δημοτικής αρχής σημαίνοντα στελέχη της οποίας βρίσκονται και στη σημερινή, που δημιούργησε μια τεράστια ασφάλτινη επιφάνεια, ανάμεσα στο 11ο Σύνταγμα και την Πυροσβεστική χωρίς να φροντίσει για την αποστράγγισή της.

Βέβαια η άλλη "επιτυχία" του συγκεκριμένου έργου με τον μανδρότοιχο - φράγμα του 11ου Συντάγματος που ήρθε ολόκληρος στο Κέντρο της Πόλης όταν κατέρρευσε υπό την πίεση του νερού το 2012 αποκαταστάθηκε τότε με την κατασκευή τοιχείου και μεγάλου ανοικτού φρεατίου όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία που η σχάρα του όμως είναι φραγμένη.

Τέλος για το σχόλιο - απάντηση του κ. Τζιούμη στην προηγούμενή μου ανάρτηση ανταπαντώ:

α. Όποιος "έχει μύγες μυγιάζεται" αφού καμιά η σχέση του έργου της ύδρευσης που αφορά τον κεντρικό δρόμο από Νοσοκομείο προς Φάλανθο με την ασφαλτότρωση του κάθετου δρόμου

β. Δε νομίζω ότι υπήρξε δημοτική αρχή που έκανε περισσότερα έργα - και αντιπλημμυρικά - από τη δική μας,

 

γ. Πρέπει να καταλάβετε - ως ένας άνθρωπος με εικοσαετία τουλάχιστον εμπειρία την αυτοδιοίκηση - ότι ο Δήμος έχει συνέχεια. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.