Πολιτικη

Βλάσης-Λυσίκατος στο ΥΠΕΣ

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Αρκαδίας με τη ΝΔ ο δήμαρχος Ν. Κυνουρίας είδε τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο.

Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε ο βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης μαζί με τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο κ. Βλάσης, ώστε να δημιουργηθεί μια άμεση επαφή των Δημάρχων της Αρκαδίας με την κεντρική πολιτική ηγεσία, ώστε τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης να προωθούνται άμεσα.

Ο κ. Βλάσης, αναγνωρίζοντας τόσο τα σημαντικά ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν οι Δήμοι όσο και τη μεγάλη σημασία, που έχει η δημιουργία των κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας, θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών αυτών, ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας για τις εκκρεμότητες και τους τομείς που επιδέχονται βελτίωσης.

Ο κ. Λυσίκατος ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για τα προβλήματα, αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου N. Κυνουρίας αλλά και για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. 

Από την πλευρά του ο κ. Βλάσης τόνισε πως η αποτελεσματική συνεργασία κεντρικής πολιτικής ηγεσίας και τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίλυση πολλών εκκρεμοτήτων, αλλά και στην αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει η Αρκαδία.Με πρωτοβουλία του βουλευτή Αρκαδίας με τη ΝΔ ο δήμαρχος Ν. Κυνουρίας είδε τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.