Πολιτικη

Ο Τζιούμης δεν ήταν γουρλής!

Την πρεμιέρα των Δρομέων Τρίπολης είδε ο δήμαρχος.

Πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Τρίπολης σε εθνική κατηγορία μπάσκετ χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. O Κώστας Τζιούμης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τρίπολης Ηλία Κούρο βρέθηκαν στο γήπεδο προκείμενου να υποστηρίξουν την προσπάθεια.

"Πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής για την ομάδα του Συλλόγου Δρομέων Τρίπολης σε ένα ιστορικής σημασίας ματς για το ανδρικό τμήμα του Αρκαδικού συλλόγου καθώς ήταν το πρώτο σε εθνική κατηγορία.

Το παρών στο γήπεδο και φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθεια του Αρκαδικού συλλόγου έδειξε και η νέα Δημοτική αρχή της πόλης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αλλά και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος βρέθηκαν στο γήπεδο προκείμενου να υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια", αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.