Πολιτικη

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Αλληλεγγύη στον κουρδικό λαό

Καταδικάζει απερίφραστα αυτό το έγκλημα.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» ενώνει τη φωνή της  με όλους όσους αγωνίζονται και απαιτούν να σταματήσει   η σφαγή  του Κουρδικού λαού, από τον Τουρκικό στρατό ο  οποίος εισέβαλε παράνομα στη Β. Συρία υπό τη χυδαία κωδική ονομασία «Πηγή Ειρήνης». 

Ο  Ερντογάν , αξιοποιώντας τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των Αμερικανών, του  ΝΑΤΟ,   των Ρώσων,  και των Ευρωπαίων και την υποκριτική στάση τους  ξαναβγάζει τη γλώσσα του –ξεδιάντροπα και σαδιστικά– στη διεθνή κοινότητα η οποία, «ανησυχεί έντονα» ή και «εντονότατα», «προσεύχεται», «συνιστά αυτοσυγκράτηση», «συμβουλεύει την αποφυγή δυσανάλογης βίας» ή «ζητάει ενημέρωση». 

Στην Β. Συρία , αυτές τις μέρες , δεν έχει εισβάλει μόνο ο Τουρκικός στρατός έχουν εισβάλει και οι Τζιχαντιστες του FSA ( Ελεύθερου Συριακού Στρατού) που μετά την ήττα από  τον Ασαντ κατέφυγαν στην Τουρκία,  εξοπλίστηκαν  και εκπαιδεύτηκαν.

Στην Β. Συρία δεν γίνονται μάχες μεταξύ στρατευμάτων, γίνονται σφαγές αμάχων απ τους βομβαρδισμούς των Τούρκων, και τις ωμότητες των Τζιχαντιστων του FSA , στο πλαίσιο της εθνοκάθαρσης που είχε προαναγγείλει ο Ερντογάν  εναντίον των Κούρδων. 

Δυστυχώς οι ηγέτες των Κούρδων   εμπιστεύτηκαν τον Τράμπ περίπου με την ίδια ασύνετη ευκολία που οι Έλληνες και οι Κύπριοι κυβερνήτες εμπιστεύτηκαν τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο σαν αγγελιαφόρο του καλού και σαν ανιδιοτελή σύμμαχο και προστάτη. 

Στην Β. Συρία εκτός από  Κούρδους   υπάρχουν κοινότητες Χριστιανών και Αλεβητών, οι οποίες και αυτές θα εξαφανιστούν , για να δημιουργηθεί μια ζώνη 30 χιλιομέτρων , που θα εποικήσουν οι Τούρκοι αποκλειστικά με Σιίτες μουσουλμάνους. 

Απ αυτή την σφαγή που επιχειρείται οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι Τούρκοι,  οι Τζιχαντιστες , και τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των Αμερικανών των Ρώσων,  και των Ευρωπαίων. 

Όλοι οι υπόλοιποι θα βγούμε χαμένοι και ο Κουρδικός λαός θα αφανιστεί .

Μπροστά σε αυτό το έγκλημα,  που γίνεται με την σιωπηρή συναίνεση όλων , δεν γίνεσαι να μείνουνε σιωπηλοί.

Αποτελεί χρέος του κάθε ανθρώπου,  του κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του , να ενώσει την φωνή του με όλους όσους θλίβονται και εξοργίζονται απ την σφαγή του Κουρδικού λαού,  και να απαιτήσει τον άμεσο τερματισμό της. 

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» , καταδικάζει απερίφραστα αυτό το έγκλημα και καλεί όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις ,τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και τους κοινωνικούς φορείς   να συνδιοργανώσουμε συγκεντρώσεις ενάντια στη σφαγή του Κουρδικού λαού από το Τουρκικό επεκτατισμό.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.