Πολιτικη

Απορρίμματα και ΔΕΗ "κυριάρχησαν" στην οικονομική επιτροπή

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Νικολάκου και Γόντικα.

Με σημαντικότερα θέματα αυτά που άπτονται της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και μια αίτηση από παράταξη της μειοψηφίας για το θέμα του κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη συνεδρίασε σήμερα η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας.

Όσον αφορά τη ΔΕΗ, ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε, κατ' ιδίαν στον κ. Πετράκο της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου" ο οποίος έκανε τη σχετική επερώτηση,  πως δεν έχει καμία αντίρρηση να συζητηθεί το θέμα, αλλά υποστήριξε πως πρέπει να προσκληθεί και να παρευρίσκεται σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εκπρόσωπος του αρμόδιου Υπουργείου, προκειμένου να γίνει "συζήτηση ουσίας".

Κατά τ' άλλα, σε κάθε περίπτωση, η "ομοφωνία" της Οικονομικής Επιτροπής στα περισσότερα θέματα, προκάλεσε την "απορία" του κ. Γόντικα.

Δεν "έλειψε" μια αντιπαράθεση, ωστόσο, μεταξύ της κ. Νικολάκου και του κ. Γόντικα- ο οποίος δεν είναι μέλος της Επιτροπής- σχετικά με τα πρόστιμα που είχε επιβάλει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή σε δήμους.

Ο κ. Γόντικας κατηγόρησε τον κ. Τατούλη για "εκβιασμό" των Δήμων, με την κ. Νικολάκου ν' απαντά πως τα πρόστιμα επιβάλλονται από τις υπηρεσίες και εφαρμόζεται απλά ο νόμος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.