Πολιτικη

ΚΩΜΗ: Μετά την αυτοψία οι... δράσεις

Καθαρίζεται ο χείμαρρος και κατασκευάζονται τρία γεφύρια.

Οι δράσεις και τα έργα για την προστασία της πλημμυρόπληκτης περιοχής της Κώμης του Δήμου Τρίπολης αποφασίστηκαν στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, λίγα 24ωρα μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή.

Παρουσία του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, εκπροσώπων της Τοπικής Κοινότητας, του Δασάρχη Τρίπολης και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και του δήμου της αρκαδικής πρωτεύουσας- αποφασίστηκε ότι άμεσα, η Περιφέρεια θα προβεί στον καθαρισμό του χειμάρρου και στην κατασκευή τριών γεφυριών, ενώ θα νοικιάσει χώρο από κτήματα προκειμένου να κατασκευαστεί παράκαμψη σε τμήμα του αγροτοδασικού δρόμου που έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιες και τον καθιστά επικίνδυνο.

Σε δεύτερη φάση, η Περιφέρεια θα αναλάβει την εκπόνηση μελέτης οριοθέτησης και διευθέτησής του χειμάρρου, με βάση την οποία, στη συνέχεια, ο Δήμος Τρίπολης θα προβεί στην ανακατασκευή του πιο πάνω δρόμου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.