Πολιτικη

Συνεχίζεται η φιλοξενία των προσφύγων στην Τρίπολη

Θετική η απάντηση για τη συνέχιση φιλοξενίας προσφύγων στον Δήμο Τρίπολης.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Τρίπολης στην οποία συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, κος. Jason Hepps και ο Δήμαρχος Τρίπολης κος. Κωνσταντίνος Τζιούμης, ύστερα από πρόσκληση του ίδιου του Δήμαρχου.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και τη διασφάλιση της βέλτιστης συνεργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση – ESTIA, που υλοποιείται στην Τρίπολη από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην συνάντηση εκφράστηκε από όλους τους παριστάμενους η θετική τους στάση για το πρόγραμμα και η αισιοδοξία για τη συνέχισή του για το 2020.

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.