Πολιτικη

Μητσοτάκης: Βάζουμε τον πήχη στο να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο

Η ομιλία του πρωθυπουργού από την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με θέμα: "Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους - το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία".

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως δεν θα αναφερθεί στην ομιλία που είχε ετοιμάσει, αλλά επειδή από τους προηγούμενους ομιλητές ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα θα πει "κάποιες σκέψεις από καρδιάς". Με αφορμή ένα ερώτημα που ακούστηκε για το "πού βάζουμε τον πήχη", ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «βάζουμε τον πήχη στη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία συνδυάζει ένα αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν, με την προστασία του περιβάλλοντος, με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με τη σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα και όλα αυτά μέσα από μία λογική προστασίας του περιβάλλοντος στο να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο. Εκεί πρέπει να μπει ο πήχης για την πατρίδα μας. Στο να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο. Και δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.