Πολιτικη

Ικανοποίηση για τα έργα του ΕΣΠΑ στους Δήμου Τρίπολης, Κορίνθου και Βόρειας Κυνουρίας

Ικανοποίηση για την μέχρι τώρα διαδικασία...

Ικανοποίηση για την μέχρι τώρα διαδικασία που αφορά τα έργα τα οποία χρηματοδοτεί το ΠΕΠ Πελοποννήσου στους Δήμους Τριπόλεως, Κορίνθου, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων καθώς και της Βόρειας Κυνουρίας εκφράστηκε μετά τη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή (25/10) στην Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες των πιο πάνω δήμων, εντοπίστηκαν τα σημεία που παρουσιάζουν προβλήματα, τα οποία -με τη συνδρομή της Διαχειριστικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας- θα επιδιωχθεί να επιλυθούν, έτσι ώστε στην επόμενη συνάντηση, σε έναν μήνα περίπου, να υπάρξει εκ νέου αποτίμηση της κατάστασης.

Την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ανάλογες συναντήσεις του περιφερειάρχη Π. Νίκα με δημάρχους από τη Λακωνία και την Αργολίδα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του μήνα, ο Π. Νίκας έχει συναντηθεί για ζητήματα έργων που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ με τους δημάρχους, Ναυπλίου, Αργους, Καλαμάτας, Ανατολικής και Δυτικής Μάνης.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.