Πολιτικη

Νέα Πελοπόννησος: Κρεσέντο πολιτικών διώξεων από Νίκα

Για πολιτικές διώξεις εναντίον στελεχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση του Πε.Συ τον Παναγιώτη Νίκα.

Κρεσέντο πολιτικών διώξεων έχει εξαπολύσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο επικεφαλής της Παναγιώτης Νίκας. Συνεχίζοντας ανερμάτιστα τις ανεκδιήγητες πρακτικές του, που αναδύουν την μόνιμα φασίζουσα ιδεοληψία του, ο Π. Νίκας έχει επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών, καρατομώντας ικανά στελέχη της Περιφερειακής Διοίκησης και με απώτερο στόχο την αποψίλωση του σημαντικού έργου της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη.

Τελευταίο νοσηρό κρούσμα το «ξήλωμα» του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας κ. Ηλία Πανταζόπουλου και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία, απόφαση που τιμωρεί την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξιοσύνη ενός στελέχους της Διοίκησης με αποδεδειγμένη εμπειρία και με σημαντικό έργο στον τομέα αυτό.

Καλούμε τον κ. Νίκα να αλλάξει ρότα: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι τσιφλίκι κανενός ηγεμονίσκου, που μαθημένος στην σιωπή της Δημαρχοντίας του, θέτει σε κίνδυνο την τροχιά της ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η Πελοπόννησος κατά την δύσκολη αυτή εννιαετία.

Οι εκκαθαρίσεις με πολιτικό πρόσημο δεν έχουν γίνει ποτέ στο παρελθόν και μας γυρίζουν σε παλιές εποχές όπου ο εκάστοτε αχυράνθρωπος της εξουσίας χώριζε την αυλή του στους δικούς του και στους άλλους.

Η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης ήταν είναι και θα είναι μαχητικά απέναντι σε τέτοιες φθηνές ολοκληρωτικές νοοτροπίες προκειμένου να διασφαλισθούν πάνω από όλα τα συμφέροντα της Πελοποννήσου και των πολιτών της.   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.