Πολιτικη

Οδυσσέας: "Στο ίδιο ψέμα θεατές"

"Μάλλον ο κ. Δέδες δεν θα γνώριζε ότι είχε δρομολογηθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το συγκεκριμένο έργο ΣΔΙΤ", τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βουλευτής Αρκαδίας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου:

Σήμερα η κα. Γεροβασίλη, “επαναδημοσιύει” με δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όσα είχε αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών την Παρασκευή 1.11.2019 στη στήλη «Πολιτικά Παρασκήνια» του δημοσιογράφου Α.Ψ στις σελίδες 8 και 9 με τίτλο “Άγνοια;” Μάλλον θα είχαν την ίδια πηγή.

Σας αποστέλλω την απάντηση μου στην Εφημερίδα των Συντακτών για το συγκεκριμένο θέμα.

Ως ενημέρωση της κας Γεροβασίλη, επισημαίνω ότι ο Γεν. Γραμματέας Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Δέδες δεν ψήφισε την ολοκλήρωση του έργου στο τελευταίο Περιφερειακό Σύμβουλο μαζί με τον κ. Τατούλη

Μάλλον δεν θα γνώριζε ότι είχε δρομολογηθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το συγκεκριμένο έργο.

Ελπίζω να τον ενημερώσει η κα Γεροβασίλη.

 

Ακολουθεί η επιστολή μου της 1η Νομεβρίου 2019

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου  2019

Προς : Εφημερίδα των Συντακτών

Θέμα: Απάντηση σε δημοσίευμα σας της 1.11.2019 στη στήλη «Πολιτικά Παρασκήνια» του δημοσιογράφου Α.Ψ στις σελίδες 8 και 9 με τίτλο «Άγνοια;»

 

Αγαπητοί κύριοι,

Σας αποστέλλω ενημερωτικό σημείωμα που ίσως να βοηθήσει την «Άγνοια» σας εάν δεν υπάρχει «ΕΜΠΑΘΕΙΑ».

Η Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με θέμα : «Ο γόρδιος δεσμός και ο παραλογισμός στο ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμμάτων  Περιφέρειας  Πελοποννήσου πρέπει να λυθεί» κατατέθηκε  για πρώτη φορά στις 9/10/2019 με αρ. πρωτ. 87/7, αμέσως μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που οδηγούσε σε αδιέξοδο στο να προχωρήσει το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου. Η συγκεκριμένη Επίκαιρη Ερώτηση δεν επελέγη από τον Πρωθυπουργό για συζήτηση και γι’ αυτό κατατέθηκε εκ νέου στις 25/10/2019 με αρ. πρωτ. 141/11, η οποία και προγραμματίσθηκε για συζήτηση στην «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» την Παρασκευή 1/11/2019.

Επομένως δεν συσχετίστηκε καθόλου με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο και τα συμπεράσματά σας είναι αβάσιμα και δείχνουν «ΑΓΝΟΙΑ» του συντάκτη σας, για τα  πραγματικά περιστατικά για ένα κρίσιμο ζήτημα για το οποίο  αγωνίζομαι χρόνια να λυθεί.

Συγκεκριμένα ενδεικτικά σας  παραπέμπω:

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλή στις 22/3/2018 στησυζήτηση του ν/σ «Ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ως επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Στην Ερώτηση που κατατέθηκε με αρ. πρωτ. 5293/28-4-2017 προς τους τότε Υπουργούς κ.κ. Επικρατείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης με θέμα: «Ποιο είναι το τελικό κόστος για τους πολίτες της Πελοποννήσου του έργου ΣΔΙΤ Διαχείρισης Απορριμμάτων; Ποιο το τελικό κόστος των αντίστοιχων έργων ΣΔΙΤ  για τους πολίτες των υπόλοιπων Περιφερειών;»,

Στην ερώτηση κατατέθηκε με αρ. πρωτ. 3094/29-5-2015 προς τον τότε Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη με θέμα «η μέθοδος ΣΔΙΤγια τη διαχείριση των απορριμμάτων».

 

Με εκτίμηση,

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.