Πολιτικη

"Σημεία και τέρατα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου"

Συνέντευξη έδωσαν εκπρόσωποι της "Λαϊκής Συσπείρωσης", πριν τη συνεδρίαση του Πε. Συ. Πελοποννήσου, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Γόντικας ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η κατάσταση των εργαζομένων της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι "τραγική", καθώς πέρα από την υποστελέχωση των υπηρεσιών, υφίστανται μια σειρά από προβλήματα που εμποδίζουν τους εργαζομένους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Μάλιστα, ο κ. Γόντικας δήλωσε πως η "Λαϊκή Συσπείρωση" πραγματοποίησε "αυτοψία" στις υπηρεσίες, τα συμπεράσματα της οποίας θ' ανακοινώσει, με στοιχεία, σύντομα.

Τέλος, επισημάνθηκε πως ο σχεδιασμός για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων- η λεγόμενη "κινητικότητα"-, δεν θα πρέπει να υλοποιηθεί εις βάρος του υπαλληλικού δυναμικού από την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.